Årsmöte 2016

Årsmötet genomfördes i söndags med 10 deltagare. Alla beslut togs enhälligt. Nya inköp som beslutades var; begära in offert från Eleiko på nya vikter. Idag tog styrelsen beslutet att tacka ja till Eleikos offert på 6x25 kg, 4x20 kg viktskivor och ett viktställ (till benrummet/marklyft). Detta till ett pris av drygt 21.000 kr.

Beslut togs också på att begära in en offert på Hammer maskiner. Styrelsen har fått prisförslag på totalt 7 Hammermaskiner. Priset på varje maskin är c:a 36.000 kr. Förmodligen kommer styrelsen att ganska snabbt bestämma sig för inköp av TVÅ Hammer maskiner detta år.

Som alla vet så har vi just nu problem med viss förstörelse och stölder. Från vårt förråd har det försvunnit två tusen kronor, en slagborrmaskin, värde 4.000 kr + en del andra saker. Vårt förslag till fastighetskontoret är att vi får låsa dörren som finns när man går igenom sporthallen. Så att man BARA kommer in på gymmet via "källarvägen" med en personlig tagg.

Från idag kommer det bara att finnas ETT medlemskort att lösa och det är vårt ÅRSKORT och det gäller alla åldrar till en kostnad av 750 kr/år. Dom som har halvårskort uppmanas att lägga till beloppet upp till helårskort. Dom som redan har årskort eller löser det nu blir de enda som kommer att tillgång till en personlig tagg. Tagg får man dels genom att man redan har ett av oss utlämnat Senecta kort (då byter man utan kostnad) eller sätter in 200 kr i deposition på vårt plusgiro. När vi ser att depositionen kommit oss tillhanda lämnas en personlig tagg ut. De enda som i framtiden får vistas i våra lokaler är medlemmar.

comments powered by Disqus
comments powered by Disqus